BORGALÉRIA

RÉVFÜLÜPI BORGALÉRIA

 

 

2008 nyarán nyitottuk révfülöpi Borgalériánkat azzal a szándékkal, hogy a borra igényes Balatonon nyaraló vendégeknek egy kis borkuckót alakítsunk ki.

 

 

Nálunk az emberek egy dolog miatt jönnek össze, mert szeretik a jó bort, és ami a legfontosabb, szeretnek jó társaságban borozni. Mert itt jó a társaság, mindenki jól érzi magát, ezért egy idő után már nem csak a boré a főszerep, hanem egy nagyon kellemes és szinte bensőséges hangulat kialakulásáé. Hangulathoz természetesen mi biztosítjuk borainkat, borok mellé a szakértelmet Füstös Eszter (a "ROSÉ Hölgy") jóvoltából és a kellemes, andalító Jazz zenét Őri Jenő és Csipszer Dani bárzongoristák által.

Nem titkolt szándékunk a borbarátok pincéhez való csábítása, és ehhez szertnénk ízelítőt adni borgalériákkal.

 

2011. július 2-tól a Tóti-hegyi pincénk kerthelységében tartott élő Jazz zenés programjainkra minden csütörtökön és szombaton BUSZJÁRATOT indítunk. A busz 17.30 órakor indul a révfülöpi Borgalériától Ábrahámhegy és Badacsonytomaj érintésével. Visszautazás 21.00 és 21.30  között, a hangulat függvényében. Részvételi szándékát kérem előre jelezze. Jazz estjeink általában teltházasak, ezért kérjük időben jelentkezzen. 

ASZTALFOGLALÁS: Istvándy Csilla tel.: +36-70-361-8421    

Várjuk szeretettel!